Generelt

Følgende vilkår og betingelser er gældende for alle bestillinger, der afgives af kunden, (herefter kaldet “dig”), til BAKOBA ApS (CVR-nr. 36729724), herefter kaldet “BAKOBA”, “os” eller “vi”, på BAKOBA-websiden, mobil-websiden, mobilapplikationer eller via telefon (samlet kaldet “bakoba.com”).

Ved at bruge bakoba.com og/eller afgive en bestilling erklærer du dig indforstået med disse vilkår og betingelser (“betingelserne”). Vi beder dig sikre, at du har læst og forstået betingelserne, inden du afgiver din bestilling. Inddragelse af et produkt eller en tjeneste på bakoba.com på et bestemt tidspunkt indebærer eller garanterer ikke, at disse produkter eller tjenester vil være tilgængelige til enhver tid. Vi forbeholder os retten til at lade produkter udgå til enhver tid.

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel til dig. De betingelser, der vil være gældende for din bestilling, vil være dem, der fremgår af bakoba.com på det givne tidspunkt, du afgiver din bestilling.

Om BAKOBA

Virksomhedens navn: BAKOBA ApS

Virksomhedens kaldenavn: BAKOBA

Selskabsform: Anpartsselskab

CVR Nummer: 36729724

Momsnummer: DK36729724

Etableringsår: 2015

Adresse: Sølvgade 30, 1307 København K

Telefonnummer: +45 30298272

Telefonen har åben: Mandag – Fredag fra 9.00 til 14.00

E-mail adresse: [email protected]

Vi besvarer dine henvendelser på mail indenfor 24 timer.

Web adresse: www.bakoba.com

www.bakoba.com har åbent 24 timer i døgnet

Sådan handler du på siden

For at foretage et køb hos os, skal du igennem følgende trin:

  • 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå derefter til kassen.
  • 2. Indtast dine personlige oplysninger.
  • 3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde..
  • 4. Godkend vores handelsbetingelser.
  • 5. Tjek, at alle oplysninger er korrekte og godkend derefter købet.

Bestilling

På bakoba.com kan du bestille BAKOBA varer via vores website.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af tidligere ordrebekræftelse, kan du sende en mail til: [email protected]

Alle priser på websitet angives inklusive moms, men eksklusive leveringsgebyr. Gebyret for levering fremgår tydeligt ved betalingsprocessen. Hvis vi ikke kan levere din bestilling samlet, men leveringen sker over flere gange, bliver der ikke opkrævet ekstra gebyr for de efterfølgende leveringer. Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter. Priserne i butikker, kataloger samt på shop.bakoba.com kan variere.

Når din bestilling er gennemført, modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse på, at ordren er gennemført. Du kan som kunde forvente, at der medfølger en manual til alle vores varer. Hvis vi af en eller anden grund ikke kan ekspedere din bestilling, vil du høre fra os hurtigst muligt. Hvis vi allerede har modtaget betaling for bestillingen, vil vi forsøge at refundere det pågældende beløb via samme betalingsmåde, som du har brugt. Hvis alternative aftaler af en eller anden grund er nødvendige, vil du blive kontaktet af en BAKOBA-medarbejder for at arrangere refundering af beløbet.

Betaling

Du kan betale for dine varer ved at bruge et gyldigt kredit- eller betalingskort (se oversigt nedenfor). Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra shop.bakoba.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

Visa, VisaDankort, Dankort, MasterCard, Maestro, JCB

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Data du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Det er kun muligt at bruge en specifik rabatkode én gang

Levering/Forsendelse

BAKOBA bruger GLS Denmark A/S til levering. Vi forsøger at levere varen inden for 2 til 3 hverdage. Selvom vi forsøger at levere inden for disse leveringstider, kan levering tage længere tid ved uventede komplikationer.

Ved enhver ordre i Danmark, Norge og Sverige er der faste priser på fragt på kr. 30 til pakkeshop og kr. 45 for levering til din husstand.

Ved levering uden for Skandinavien opkræves et fast gebyr afhængig af destinationen. Dette gebyr vil fremgå i kurv/kasse.

Bemærk at forsendelse/levering kan være utilgængelig for nogen lande. Det er ikke muligt at gennemføre en ordre til et land, som BAKOBA ikke leverer til.

Hvis din bestilling ikke leveres til tiden, bedes du kontakte en BAKOBA-medarbejder via e-mail til [email protected]

Retur & Ombytning

Ombytning

Ønsker du at bytte din vare til et andet produkt, skal varen sendes retur til BAKOBA, og du skal vedlægge en besked om, hvad du ønsker at ombytte til. Varer skal returneres i samme tilstand, som du har modtaget dem. Det betyder, at varerne ikke må være beskadigede, snavsede, vaskede, ændrede eller brugt, og at alle labels er intakte.

Klik på nedenstående link for at komme ind på vores returportal, hvor du kan bestille en returlabel:

BAKOBAs returportal

Ved en ombytning vil den nye pakke blive sendt til den oplyste adresse med mindre andet er blevet oplyst til os. Ønsker du at ændre leveringsadressen, kan du kontakte [email protected] og oplyse adresse samt ordrenummer, og det vil blive ændret.

Hvis noget af købet er gjort med gavekort, vil gavekortets beløb ikke blive udbetalt, dog vil du få det tilbage som rabatkode.

Efter forudgående aftale på [email protected] kan varer også returneres på vores kontor i København, hvis du medbringer din kvittering, som du har modtaget på e-mail.

Fortrydelsesret

Når du køber en vare har du en fortrydelsesret på 14 dage.

Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, skal du derfor senest 14 dage efter, at du har modtaget varen, give meddelelse til BAKOBA om, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten og derfor vil returnere varen. Din meddelelse skal ske ved en utvetydig erklæring – f.eks. ved brev eller e-mail til mailadressen: [email protected]. Eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen fra E-Mærket.

Herefter skal du sende varen retur til BAKOBA ApS senest 14 dage efter, at du har givet meddelelse om, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Du har altid mulighed for at returnere din vare, hvis du overholder fortrydelsesfristen. Såfremt varens værdi er forringet, når den modtages, eller er varen blevet beskadiget, har BAKOBA mulighed for at fratrække et beløb, svarende til værdiforringelsen. Gå ind på vores returportal for at bestille returlabel: BAKOBAs returportal

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varen sendes retur til:
BAKOBA ApS Sølvgade 30, kld. Tv. 1307 København K Telefonnummer: +45 30298272 E-mail: [email protected]