BYG SELVTILLID

Jo mere du tror på dig selv, jo mere tror du på dig selv. Styrk fantasi, kreativitet og motoriske evner. Understøt børn i at bygge sig selv som hele mennesker. BAKOBA klodserne ligner ikke noget i sig selv , men det øjeblik du sætter dem sammen med andre klodser, så begynder de at tage form og ligne noget. En verden af former og udtryk opstår. BAKOBA stimulerer kreativitet og tilskynder børntil at udforske gennem leg, når de hele tiden udforsker, hvor den næste klods skal sidde på deres konstruktion. Som STEAM legetøj understøtter BAKOBA udviklingen af børns tekniske (Engineering), kunstneriske (Art) og Matematiske evner (Mathematical).

Slip fantasien løs

BAKOBA klodserne i sig selv forestiller ikke noget, men i det øjeblik du kombinerer dem, så viser der sig en verden af former og udtryk.

BAKOBA stimulerer kreativitet og opfordrer børnene til at udforske gennem leg, når de hele tiden udforsker, hvor den næste klods skal sidde på deres konstruktion.

bakoba hero poster

Legefuld læring

Som STEAM legetøj understøtter BAKOBA udviklingen af børns tekniske (Engineering), kunstneriske (Art) og Matematiske evner (Mathematical).

barn leger med bakoba
 • “...Der blev eksperimenteret om de nu havde bygget det nederste stabilt nok, så det ikke væltede. Hvis det væltede, kunne børnene hjælpes ad med at få bygget fundamentet stabilt nok, det gik nemlig ikke i stykker, når det væltede. Og børnene skulle ikke starte forfra, men kunne prøve igen.”

  Dorthe Gudiksen

  Pædagogisk koordinator i Egetræet, Middelfart Kommune
 • “BAKOBA fungerer enormt godt, fordi det næsten ikke støjer. Selv om en masse børn leger med BAKOBA byggeklodser på samme tid, får du ikke den støj, du får fra almindelige plastikbyggeklodser … BAKOBA er absolut nytænkning indenfor byggelegetøj, og det er meget udfordrende for børnenes fantasi.”

  Britta Larsen

  Leder af børnehaven Elmebo, Solrød Strand
 • “Bakoba konstruktionslegetøj er et fremragende redskab til børn i alle aldre…. Den metodefrihed og kreative sans som legetøjet lægger op til, på en så god måde at børnene ikke tænker over, hvad de skal bygge, men blot begynder at sætte stykkerne sammen, giver en enorm motivation for fri leg som alle kan nyde godt af.”

  Peter Fromm

  Indkøber
 • “BAKOBAs skumklodser fungerer perfekt i vores børnehave. Børnene kan være kreative enten alene eller sammen med andre børn eller voksne og så er det dejligt for alle at byggeklodserne ikke larmer.”

  Eva Sæderup

  Leder af Børnehaven Sdr. Skovvej, Aalborg
 • “The BAKOBA box we ordered was the Jumbo Set and we like it a lot. Our kids in kindergarden are having a lot of fun trying and building again and again.”

  Jeannette Keil

  Purchasing Manager at Klax Kindergarten Berlin